Prijava hitnog slučaja 112 • Vatrogasci 193

1. VATROGASNA BICIKLIJADA

DVD Kešinci

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kešinci u suradnji s UBR Pedala Kešinci, organizira po prvi puta “Vatrogasnu biciklijadu” koja će se održati u nedjelju, 30.08.2020. godine sa početkom u 10,00 sati ispred vatrogasnog doma u Kešincima.

Biciklijada je zamišljena na način da se rutom vožnje od 30,5 km povežu sva sela općine Semeljci, asfaltnim i poljskim putovima, normalnim režimom prometa, jednom prometnom trakom i to slijedećim redom:

Ruta
  • KEŠINCI, Braće Radića i nadalje ŽC-4132 (koja nije asfaltirana) – MRZOVIĆ
  • ŽC-4148 – VRBICA, (gdje je i prva okrjepa sudionika u dvorištu DVD-a Vrbica)
  • ŽC-4133 – KEŠINCI, Matije Gupca, poljskim putom do ŽC-4130 – KORITNA
  • ŽC-4130 – SEMELJCI, Kolodvorskom ulicom oko parka (do zgrade općine Semeljci, gdje je druga okrjepa sudionika)
  • SEMELJCI, Kralja Tomislava do benzinske postaje „Jozinović“, poljskim putom do ulice Vladimira Nazora, izlazak na Školsku ulicu kod crkve i završna dionica do vatrogasnog doma u Kešincima. Vožnja sudionika dionicama na asfaltiranim cestama biti će pod pratnjom policije.

Kotizacija iznosi 30 kuna po osobi, u što je uključen ručak, jedno piće i okrijepe tijekom vožnje, a istu plaćate na samoj biciklijadi. Prvih sto sudionika dobiti će i prigodnu majicu. Stoga Vas pozivamo da se prijavite za sudjelovanje najkasnije do 18.08.2020. godine i javite koju veličinu majice želite. Moramo napomenuti da su majice manji modeli pa je potrebno naručiti majicu za broje veću od onog koji inače nosite (npr. ako nosite L naručujete XL).

Prijave sudionika izvršite na slijedeće načine:
-na broj mobitela tajnika: 091/3856-160
-na mail adrese: dvdkesinci@gmail.com ili ubrpedalakesinci@gmail.com
-u inbox facebook stranice DVD-Kešinci

Također pozivamo sve koji se budu prijavili da na samu biciklijadu dođu najkasnije u 09,00 sati kako bi izvršili uplatu kotizacije, preuzeli majice i bonove za jelo i piće.

Djeca do 14 godina mogu sudjelovati u pratnji roditelja ili osobe starije od 18 godina kojima su povjereni, uz obvezno korištenje zaštitne kacige, a svi sudionici voze na vlastitu odgovornost i organizatori ne snose nikakve posljedice za eventualne ozljede ili nastalu štetu.

Objavljeno: 27.07.2020.