Prijava hitnog slučaja 112 • Vatrogasci 193

Aktivnosti DVD Našice

DVD Našice

DVD Našice dana 30. travnja ugostilo je vatrogasce iz JVP Umag a povodom praznika rada organizirano je i druženje s obiteljima i gostima iz Umaga.


Povodom radionice “Firefighter challenge day-a” kojeg je organizirala JVP Našice, Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice je 3 dana bilo domaćin profesionalnim vatrogascima iz Umaga (JVP Umag). DVD Našice je dugogodišnji prijatelj s JVP Umag-om, i zasigurno na ovome prijateljstvo neće stati. Vatrogasci iz Umaga su također i 2017.godine sudjelovali na “Firefighter challenge day-u ” koji se održavao u DVD-u Našice.


Nakon dvije godine prisilne pauze u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Našice ponovno je organizirano druženje dobrovoljnih vatrogasaca i njihovih obitelji povodom obilježavanja 1. maja. Vatrogasci dugi niz desetljeća slave praznik rada, prijašnjih godina je mjesto okupljanja bilo na vikendici gosp.Reslera, i na jezeru Lapovac (Ribička kuća), ali umjesto na tim lokacijama ove se godine proslava Međunarodnog praznika rada preselila u vatrogasni dom. Uz članove DVD Našice na proslavi su pristustvovali i vatrogasci iz Umaga. Obilježavanje te cjelodnevno druženje vatrogasaca i njihovih obitelji je zaista pun pogoda te je izmamio osmjehe na lica svih prisutnih.

Domaćini DVD Našice s gostima iz JVP Umag

Tekst & foto: Marijan Gajski, DVD Našice

Objavljeno: 05.05.2022.