Prijava hitnog slučaja 112 • Vatrogasci 193

ČETVRTO VATROGASNO NATJECANJE U SPAJANJU USISNOG VODA U TIBORJANCIMA

Tiborjanci usisni vod

Savjet mladih Grada Belišća, Vatrogasna zajednica grada Belišće i Dobrovoljno vatrogasno društvo Tiborjanci u subotu, 30. ožujka 2019. godine u večernim satima, organizirali su u društvenom domu u Tiborjancima vatrogasno 4. po redu natjecanje u spajanju usisnog voda.

Prije početka natjecanja, nakon intoniranja državne i vatrogasne himne, svim sudionicima i gostima obratili su se zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, predsjednik Savjeta mladih grada Belišća Igor Paloh, predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević i zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, gdje su izrazili želju za što više ovakvih natjecanje, gdje će se članovi okušati u svojim vještinama, a također bolje upoznati i izmijeniti iskustva.
Natjecanje je održano u veoma ugodnom ozračju, a rezultati su sljedeći:

Članice «A» – nastupilo 1 ekipa

 1. DVD Belišće – sa 466,98 boda,

Članovi «A» – nastupilo 3 ekipa

 1. DVD Veliškovci – sa 470,10 boda,
 2. DVD Belišće – sa 448,13 boda,
 3. DVD Tiborjanci – sa 420,40 boda,

Članovi «B» – nastupilo 3 ekipa

 1. DVD Belišće – sa 478,70 boda,
 2. DVD Veliškovci – sa 458,00 boda.
 3. DVD Bistrinci – sa 440,80 boda,

Nakon održanog natjecanja prisutnima se obratio predsjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Nikica Mužević koji je pohvalio ovakav način uvježbavanja i druženja vatrogasnih članova. Ujedno je uz zapovjednika VZG Belišća Dubravka Čovčić uručio pehare prvo plasiranim ekipama svake kategorije i zahvalnice ekipama za sudjelovanje. Za najbolji rezultat u ukupnom plasmanu uručen je veliki prelazni pehar ekipi članova «B» DVD-a Belišće s najboljim vremenom u spajanju usisnog voda (sa 22,30 sekunde ) s rezultatom 478,70 boda.

Nakon službenog dijela nastupilo je ugodno druženje.

Ekipe za vrijeme zimskog perioda konstantno se uvježbavaju i maksimalno pripremaju za vatrogasna natjecanja, a što je ujedno dobra priprava operativnih članova za eventualne vatrogasne intervencije.

    Zapovjednik 
    VZG-a Belišće

Objavljeno: 02.04.2019.