Prijava hitnog slučaja 112 • Vatrogasci 193

Član DVD-a Belišće na «SUNSET RUN UTRCI“

utrka sunset belišće

U Osijeku 21. kolovoza 2021. godine gotovo 400 trkača na Sunset Run utrci je krenulo trčati uz zalazak sunca, na lijevoj obali rijeke Drave pokraj Copacabane.

Trčalo se na dionicama od 7, 14 i polumaraton od 21 kilometar, a nakon starta kod Copacabane, koji je pucnjem označila JasRenka Crnković, zamjenica gradonačelnika Osijeka, trčalo se prema Zoološkom vrtu, potom preko Pješačkog mosta, pa prema Željezničkom mostu, gdje su se trkači okrenuli prema ciljnoj ravni na mjestu gdje je bio start. Naravno, jedan krug tračali su sudionici utrke na sedam kilometara, oni na 14 kilometara trčali su dva kruga, a polumaratonska dionica značila je tri kruga u kojem su se spojila tri osječka mosta.

Na utrci koja je privukla mnoge sudionike, okupljaju se mnogobrojni sportaši i rekreativci, a u trci od 21 kilometar nastupio je naš član DVD-a Belišća Zdenko Cerovečki koji je u kategoriji 57+ osvojio odlično 2 mjesto.
Rekreacija uz vodu posebno smiruje tijelo i um, a cilj ove atletske utrke je podizanje samopouzdanja mladih i odraslih osoba te promicanje zdravog načina života kroz popularizaciju rekreativnog trčanja za sve uzraste.

Zapovjednik 
DVD-a Belišće
Dubravko Čovčić

Objavljeno: 06.09.2021.