Prijava hitnog slučaja 112 • Vatrogasci 193

DVD-a s područja VZG Belišće na 18 KUP-u djece i mladeži u Marijancima

4. rujna 2022. godine na prostoru ispred Vatrogasno doma u Marijancima nastupile su vatrogasne ekipe DVD-a Belišća, Bocanjevaca, Vinogradaca i Veliškovaca u kategorijama djece od 6 do 12 godina.

U kategoriji djece/ženska ekipe DVD-a Bocanjevci ostvarile su 7 mjesto od 13 ekipa. U kategoriji djeca/muška od 27 ekipa 8 mjesto zauzela je ekipa DVD-a Bocanjevaci, 14 DVD-a Belišće, 20 DVD-a Veliškovci i 24 DVD-a Vinogradci. S obzirom na uzrast djece valja im čestitati na požrtvovnosti i radu koju pružaju u vatrogasnim vježbama s brentačom i rušenju meta.


Nakon vježbovnog dijela, djeca su se okušala u vatrogasnim igricama (bacanje teniske loptice u posudu, spajanje matica i vijaka, nabacivanje karika i stavljanje novčić u čašu) gdje su pokazali svoju vještinu.
Sami rezultati pokazuju marljiv rad s vatrogasnim podmlatkom, gdje dobro uvježbane i kvalitetne ekipe ostvaruju odlične rezultate, a na čemu su zaslužni voditelji ekipa koji požrtvovno rade s djecom. Vatrogasna natjecanje s brentačama za djecu i natjecanje s preprekama za mladež veoma su atraktivna i zanimljiva za vatrogasne ekipe, gdje ekipe mogu usporediti svoju kvalitetu.

Zapovjednik 
VZG-a Belišće
Dubravko Čovčić

Objavljeno: 06.09.2022.