Prijava hitnog slučaja 112 • Vatrogasci 193

Prenosimo (Radio Našice): IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE VZ NAŠICE

Sjednica Skupštine VZ Našice

Sjednica je održana u prostorijama DVD Zoljan, 30. ožujka 2021. godine.

Na sjednici je na mandat od pet godina izabrano novo rukovodstvo. Za predsjednika je ponovno izabran Vlatko Gašić; dopredsjednici su Marija Žeželj i Darko Ferčec, zapovjednik je Danijel Matković, a dozapovjednici Zlatko Vinković i Marin Jukić.

Zahvalivši na reizboru i ukazanom povjerenju, Vlatko Gašić je istaknuo kako Vatrogasna zajednica iznimno dobro surađuje s jedinicama lokalne samouprave pa je zahvalio gradonačelniku i predsjedniku Gradskog vijeća Josipu Miletiću i Krešimiru Kašubi na prošlogodišnjoj donaciji 7 vatrogasnih vozila te načelnicima susjednih općina Goranu Đaniću, Marku Kneževiću i Željku Kovačeviću na financijskim potporama i odličnoj suradnji. Predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba je, čestitajući novom vodstvu Vatrogasne zajednice Našice, prokomentirao da je uočio na godišnjim izvještajnim skupštinama vatrogasnih društava – članica Vatrogasne zajednice Našice da u vatrogastvu vlada sloga i zajedništvo.

Foto: Radio Našice

Istaknuo je kako je njihov rad za svaku pohvalu. Zahvalio je vatrogascima, među ostalim, i na nesebičnoj pomoći koju su pružili građanima nakon što je naš grad zahvatilo nevrijeme 4. kolovoza prošle godine. Grad će i ubuduće – zaključio je Krešimir Kašuba – vatrogascima pružati punu potporu. Čestitke na izboru i dosadašnjem radu, novom vodstvu VZ Našice uputili su i Zdravko Cvenić – zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije te Hrvoje Žiha – predsjednik Vatrogasnog vijeća JVP Našice.

Asja Godžirov-Kurilj, Radio Našice

Objavljeno: 31.03.2021.