Prijava hitnog slučaja 112 • Vatrogasci 193

Prezentacija alata za tehničke intervencije “Holmatro”

Alat Holmatro

U srijedu, 03. lipnja 2020. godine u DVD Valpovo, s početkom u 10,30 sati stručni tim zastupnika za Holmatro u Hrvatskoj održao je predavanje “Tehnologija spasilačkih hidrauličkih alata”.

Vatrogasna zajednica Osječko-baranjske županije nastoji pratiti trendove u području alata za tehničke intervencije u prometnim nezgodama pa je u kontaktu s proizvođačima ove vatrogasne opreme dogovorena prezentacija novih tehnologija.

Još 1998. godine Vatrogasna zajednica izvršila je nabavku prvih kompleta alata za intervencije u prometnim nezgodama poduzeća Holmatro iz Nizozemske koji su se pokazali kao odlično rješenje a svoju kvalitetu i pouzdanost dokazali su tijekom ovih 22 godine u velikom broju intervencija.

Iz tog razloga kontaktirali smo generalnog zastupnika renomiranog proizvođača Holmatro radi organizacije prezentacije njihove najnovije linije proizvoda. S tom praksom namjeravamo nastaviti i kroz suradnju s drugim proizvođačima jer time omogućavamo većem broju naših kolega da se iz prve ruke informiraju o vatrogasnoj opremi koja se pojavljuje na tržištu.

Prezentacija Holmatro alata u DVD Valpovo

Prezentaciji se odazvalo 28 sudionika iz tri javne vatrogasne postrojbe i 9 stožernih vatrogasnih društava s područja Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije.

Objavljeno: 03.06.2020.