Prijava hitnog slučaja 112 • Vatrogasci 193

XIV. Područno vatrogasno natjecanje VZ Našice

Natjecanje VZ Našice

Prenosimo (www.radionasice.hr): U Vukojevcima 19. lipnja održano je područno natjecanje – najmasovnije do sada.


Natjecanje je okupilo čak 69 ekipa iz 17 dobrovoljnih vatrogasnih društava, tako da se na nogometnom igralištu NK Omladinac u Vukojevcima natjecalo gotovo 700 vatrogaskinja i vatrogasaca. Nakon pozdravnih riječi zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Našice Danijela Matkovića, natjecanje je otovorenim proglasio gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba. U kategoriji djeca 6 – 12 godina žene prvo je mjesto pripalo ekipi Koške, druga je bila ekipa Zoljana a treća ekipa Jelisavca. U kategoriji djeca 6-12 godina – muški najuspješnija je bila ekipa Vukojevci I, drugo mjesto osvojila je ekipa Feričanaca, a treće ekipa Zoljana.

U kategoriji mladeži 12 do 16 godina žene prvo je mjesto osvojila ekipa Stipanovaca, drugo mjesto zauzela je ekipa Lile, a treće Feričanic. U muškoj kategoriji mladeži 12 – 16 godina prvo je mjesto osvojila Lila, drugo Jelisavac, a treće Breznica Našička.U kategoriji članica A prva je bila ekipa Koške, drugo mjesto osvojila je ekipa Stipanovaca, a treće ekipa Lug Subotički. U kategoriji članice B najuspješnija je bila ekipa Stipanovaca, drugomjesto zauzela je skipa Lile, a treće Breznica.U kategoriji Članovi A prvo mjesto osvojila je ekipa Donja Motičina I, drugo mjesto zauzela je ekipa Donja Motičina II, a treće je mjesto pripalo Stipanovcima. U kategoriji Članovi B prvo je mjesto osvojila Donja Motičina, drugo ekipa Našica, a treće ekipa Lile.


Medalje i pehare najuspješnijim vatrogaskinjama i vatrogascima uručili su predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić i gradonačelnik Krešimir Kašuba, a svim je natjecateljima na postignutim rezultatima čestitao zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko – baranjske županije Zdravko Cvenić pohvalivši izvrsnu organizaciju područnog natjecanja koje je bilo najmasovnije do sada.

Izvor : https://www.radionasice.hr/

Tekst i foto: Danko Justić

Objavljeno: 21.06.2022.